Var får dom allt ifrån?!

Igår innan jag tog mig hem hade vi en ganska intressant disskusion i stallet, jag, Linn och Elin. Ämnet var skräckfilmer och vart dom får idéerna ifrån.
Hur kommer de på alla sjuka saker som de gör? Vilken typ av människor är det? Hur är de mentalt?
Sedan funderade vi lite på att det faktiskt finns människor där ute som ser sånna filmer som inspiration. Det är läskigt hur mycket idéer man kan få av att titta på en film!

Summa summarum av hela disskusionen blev iallafall att det är onödigt att titta på sånt där läskigt för man kan inte sova sen!

Nu är det försent att fega ur...

Jennie och jag kände oss lite ambitiösa och hoppsugna idag, så vi gick glatt ner till ridbanan och byggde fram lite hinder. Observera lite hinder, det går att få ihop ungefär 3 hinder på ca 40 cm. Vi var lite kreativa och fick till slut ihop en studsserie och ett räcke på ca 80 cm. 
Ponti och Miljon tyckte deras töntiga dressyrtanter äntligen kommit på nått roligt och hoppa finfint. Hur jag hoppade kan vi ta en annan dag.
Kom tillbaka upp till stallet och Helena och Hanna var där, trevligare människor får man leta efter. Berättade om våra modiga hoppinsatser och då tyckte Helena att jag skulle anmäla mig till Björklinges banhoppningsträning på måndag. Hon kunde köra. Hur snällt som helst! Så nu är man anmäld till sin första banhoppningsträning någonsin. Jag blir nervös bara jag tänker på det, men kul ska det bli. Självklart ska jag bara hoppa små hinder, tänkte ta 60 cm och 70 cm, men vi börjar lågt så kan vi bygga på allt eftersom. Och nu är det försent att fega ur:)
Blev ett DUS möte sen, var bara jag, Jessica och Sandra, men det var trevligt ändå och vi fick väl lite gjort.
Hopp in i bilen igen och tillbaka till stallet för att kvällsfodra. Snälla Elin ringde imorse och tog mitt utsläpp, så jag kunde krypa tillbaka i sängen.
Men, imorgon ska jag visa Annelie hur man släpper ut så det är bara att hoppa i säng nu.

Inget att göra åt

Jag blir bara ledsen och besviken. Samma sak gång på gång och aldrig något ansvar för det. Det är inget för mig och jag har varken tid eller lust att beblanda mig med sånna.
Har iallafall besämt mig, ett år i USA blir det, eller minst ett år iallafall. Lovely! Känns skönt att ha något att jobba mot. Nu ska jag bara skriva klart mina ansökningar och sånt.

I lördags var det tävling med Macho i Håbo. Vi debuterade LA, och det var debut tillsammans i LA och för båda på lokal nivå. Jag tycker vi skötte oss riktigt fint och fick ihop 59%, det var några missar som kom på slutet, men det ska vi ändra på till nästa gång. Hade ju världens roligaste människor med mig också, Lisa och Sofie! Ni fick den fyra timmar långa väntan att inte kännas så lång! TUSEN TACK TILL ER!

Imorgon blir det kvällstävling med Macho, LB:1 + LA:1 på Lurbo. Då ska vi rida bättre än i söndags! Jag ser fram emot det!

Jag blir så förbannad!

Idag har mormor tydligen åkt in på sjukhus igen. Men, det är det ju ingen som meddelar mig. Enda anledning till att jag vet det är för att jag ringde hem till föräldrarna för att kolla om mamma var hemma eftersom hon hade mobilen avstängd. Det är något som aldrig händer. Pappa svarade att hon nog var på sjukhuset med mormor.
Då blir jag sur för att jag inget fått veta, men nej, det är ju ingen som har haft tid att ringa. Mamma hade tid att ringa hem till pappa, men den lata jävlen hade inte ork att ringa något av sina barn och berätta detta. Och jag får en utskällning
Jag blir så jävla förbannad! Så fruktansvärt elakt att inte berätta nått så här viktigt! Men, det är ju jävligt bra att dom visar hur vi behandlar varandra i den här familjen. Då vet jag och Stefan hur vi ska hantera liknande situationer.

I väntan på....

... en hovslagare har jag varit riktigt effektiv. Hovslagaren skulle komma vid 16 idag, vid 16.30 ringde jag och kollade om han fortfarande skulle komma. Han skulle komma 2,5 timme senare fick jag veta.
Jaha, tänkte jag som redan hade mockat och fixat allt sånt. Vad gör man i 2,5 timme? Det var ju ingen mening att åka hem eftersom jag bara fått vända igen.
Så jag tog en promenad till ICA och köpte lite att knapra på eftersom det inte skulle bli någon middag ikväll och sen smörjde jag mina dressyrträns. Riktigt duktig.
Jennie kom sen, så då blev det ju lite roligare och till slut dök även hovslagaren upp och Ponti var jätteduktig:)

Insikter och upptäckter

Jag har upptäckt en sak som förändrar allt. Något som jag trodde var utom räckhåll för alltid, men som det nu visar sig alltid funnits inom räckhåll. Något frustrerande när jag slösat tid på att göra annat när jag kunnat gör det jag verkligen ville från början.
Mycket bra har i och för sig kommit av att jag trodde att jag inte kunde göra det jag ville göra. Nu när jag vet att möjligheten finns där är det absolut det jag ska satsa på tror jag. Ett år är inte så mycket, sen kan jag kanske börja ta tag i mitt liv. Det står ju bara still och stampar.

När hjärtat vill olika saker

Jag är kluven...
Å ena sidan vill jag stanna här och vara med hästarn, men o andra sidan vill jag vara i England.
Jag vet att jag alltid kommer ha mitt hjärta i England. Sverige kommer aldrig kännas som hemma på samma sätt, men i England kommer jag inte kunna hålla på med hästar på det sättet jag gör idag.
Jag vet inte vad jag ska göra, jag vill bara att nån ska hjälpa mig att fatta ett beslut.
Jag vet att jag nog alltid kommer ångra mig om jag inte åker tillbaka till England, problemet är bara att det känns som att jag sviker alla om jag skulle åka. 
På samma gång vet jag ju att jag inte kommer tappa kontakten med de som verkligen är mina vänner.

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra! Jag behöver verkligen någon att prata med!
 

Jävla granne! Jag fryser ihjäl!

Är istallet och har haft dagens två första lektioner och få sjutton vad kallt det är!
Jag tror jag avlider! Och än är det inte klart! Minst en lektion kvar!
Gick upp tidigt imorse, hade morgonfodring och då är det bara att pallra sig till stallet. Jag har absolut inget emot att gå upp tidigt. Om det inte vore för den sjukt irriterande kinesen (eller vad det är) som bor ovanför mig. Jag har aldrig varit med om en mer högljudd människa. Han pratar så högt att jag hör varenda ord han säger lika tydligt som om han vore i mitt rum. Och inte nog med det, det sätter han igång med runt 23 varje kväll. Ingen hänsyn alls till andra.
Jag har aldrig haft något som helst problem med en granne inna, aldrig hört den som bor ovanför, men den här..... Jag vet inte vad jag ska göra!
Det är alltså därför jag inte sover på nätterna, för han ska låta hela jävla natten lång. Jag blir galen!


Kyla! Inte okej!

Nu är det kallt! Usch!
Jag skulle upp och släppa ut hästarna imorse och när jag gick upp vid halv åtta var det -0,3 ute. Inte okej!
Bara för att det nu är oktober betyder det inte att vi accepterar sånna här radikala förändringar i temperaturen. Vi måste vänjas in i den nya kylan.
För övrigt var jag sjuk snabb imorse, gick upp 7.28, satt på bussen 7.42 och då hann jag äta frukost, klä på mig och tvätta mig. Det är lite av min grej det där:)

Gick en sväng på stan idag också, blev ett par byxor och en jacka. Allt med massa rabatt. Tack så mycket säger jag!

Nu är det dags för sängen. Har hästar som vill ut om ca 9 timmar!

RSS 2.0