Så mycket bra




2 år, 9 månader, 14 dagar

2 år, 9 månader, 14 dagar av totalt tomhet

2 år, 9 månader, 14 dagar av en smärta jag inte trodde fanns

2 år, 9 månader, 14 dagar av saknad


Det är så mörkt ut

Det är så mörkt ute nu. Även om klockan är 10.39 och det borde vara något ljus, så känns det bara instängt. Mörkt är kanske fel förresten. Dystert tror jag är bättre. Världen ser ledsen ut. Inte så konstigt om man tänker efter. Den har blivit dränkt i flera veckor, sen försökte man frysa ner den, men ångrade sig och nu är det bara blött igen. Jag skulle också bli ledsen.
Jag längtar faktiskt efter kylan och snön nu. Vad som helst är bättre än det här geggiga ledsna. Allt var så vackert förra veckan när det var kallt, det gnistrade och glimmade. Det kändes mysigt och levande igen. Och det viktigaste av allt, man såg solen. Något vi inte gjort på flera veckor. Jag hade nästan gett upp hoppet om att någonsin se den igen, men där var den som en gammal vän! Som det är nu känns allt bara dött ju. Jorden gör ju inget vidare jobb i PR-syfte.
Nej, nu vill vi ha snö, kyla och is!


Stefans syrra är coooool!

"Stefans syrra är coooool!"

Ja, vad ska man säga?
Bilen full med halvfulla 19-åringar en lördagkväll och det är väl ungefär det man får höra.

Skulle precis gå och lägga mig igår när jag får ett sms från min kära bror; "Kan du skjutsa mig till Scandic?".
Efter lite smsande och velande kommer vi fram till att jag gör det. När jag kommer och ska hämta upp honom undrar han om jag kan skjutsa ner honom och några vänner till stan. Okej, till det också, det låter väl okej.

Några vänner visar sig sen vara sju stycken! Det var knökfullt i bilen, tre i fram och fem i bak. Ojoj, kan man ju säga. Vi åker förbi polishuset precis när några polisbilar kör ut och då bilr paniken hos dom ett faktum. Ojoj, igen... Amatörer!
Nej, roligt var det och Stefan har riktigt trevliga vänner även när de är fulla! Och komplimanger fick man ju:)

Vad gör man inte för sina syskon?!


Allt känns mycket bättre nu!

Helt plötsligt ser allt mycket ljusare ut!
Hoppningen igår gick toppen! Uteritten idag ska jag inte heller klaga på.
Och så har jag äntligen fått ett jobb! Halleljua eller vad man säger!
Stall- och intruktörstjänst på Akademistallet! Hur underbart som helst!
Jag är så lättad!

Än en gång

Än en gång hade jag skrivit världens längsta inlägg som bara försvann. Jag blir så trött på det:(

Oj, jag sov bort hela dagen:S

Igår åkte jag snällt och släppte ut hästarna, precis som alla andra torsdagmornar. När jag kom hem tyckte jag att jag faktiskt kunde lägga mig och vila en tmme till. Klockan var faktiskt bara nio och jag var sukt trött. Så sagt och gjort kröp jag ner under täcket igen för en timmes extra sömn. Jo, tjena, jag vaknar igen kl ett! Klockan ett! Då har ju hela dagen gått nästan! Skönt var det, ingen tvekan om det, men oj så lite tid det fanns kvar sen. Skulle till stallet vid halv fyra och sen med och titta på Hanna och Sherikan när de hoppade Pay and Jump Säva. Så det blev en sen kväll. Lite mysfika i stallet när vi kom tillbaka med Helena och Hanna. Mina lussebullar med mandelmassa i är tydligen en riktig hit. Nästa gång ska jag bara tänka på att ha i mer mandelmassa!

För jag har frysit ihjäl

Idag är det kallt!
Åkte med mamma till Tierp. Jag tror faktiskt att det var ett av det mest meningslösa jag gjort. Kallt och tråkigt. Mamma pratade knappt med mig på hel tiden. Kul liksom, eller inte?!
Ingen lunch blev det heller eftersom vi inte hann, men det är lika bra för nu är mammsen skyldig mig en lunch och då kan vi äta i Uppsala istället. Betydligt bättre än Tierp.
Kom tillbaka till Uppsala och for direkt ut till stallet. Skulle ut och skritt med Jennie och Linnea. Kallt som sjutton, men mysigt ändå. Barbacka och 100 täcken för att hålla värmen. Det är rätt vackert i skogen runt stallet när det är kallt och det gnistrar i ljuset från lamporna.
Ponti fick ju nya skor igår och vi slog till med broddar och snösulor direkt, så hon gick ju på som ingenting. Stackars Miljon och Spirit hade lite svårare med balansen och hamnade efter.
Sen var det dags för stallmöte och det gick ju riktigt bra tycker jag. Linnea hade bakat grymt goda grejer!
Tack för det!

Dagen då jag ska åka till Tierp

Ja, idag ska jag åka till Tierp. Vad gör man där undrar nog många? Jag också egentligen, men mamma ska röntgas och behövde en sällskapsdam.
Nu kommer man ju osökt in på frågan varför hon ska åka och röntgas i Tierp av alla ställen när hon bor i Uppsala. Det undrar jag med egentligen, men tydligen var det ett halvårs väntetid i Uppsala, men i Tierp var det ingen väntetid alls i princip. Vad säger det om Tierp?
Jag ska i vilket fall som helst vara en underbart snäll dotter och följa med henne dit. Jag hoppas på lunch också, men jag är lite tveksam till att Tierp handhåller med saker som lunchställen. Det blir spännande att ta reda på.

RSS 2.0